5

They have very precise tire alignment and better customer service than I've seen anywhere. And I've seen a lot of places. 😁

5

(Përkthyer nga Google) Këta njerëz i dinë gjërat e tyre. Ju rekomandojmë shumë! (Origjinali) …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Duaje kete vend. (Origjinali) Love this place.

5

(Përkthyer nga Google) Wowza! Afarë lehtësie për të gjetur një vend që më edukoi dhe më dha zgjidhje të besueshme për një çështje 2 vjeçare me Subarun tim të dashur, që 6 vende të tjera nuk mund të ndreqnin. Ju rekomandojmë shumë! …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Importi plus është gjithmonë miqësor dhe profesional. Pata një problem ngrohjeje në një automjet më të vjetër. Ata ishin në gjendje të diagnostikonin problemin dhe të kryenin një rregullim të përkohshëm. Ata më …Më tepër

5

I was traveling on i26 on Thanksgiving day near chapin sc. It was about 2pm and my axle broke on my car ..l was traveling from ft Lauderdale FL to Charleston WV ..after waiting on the side of the interstate for 3 hours i got a tow from a …Më tepër

5

So first time customer. These guys are awesome. They have a new customer. Thanks for accommodating me this morning on a short notice

5

(Përkthyer nga Google) Të ndershëm, të ndershëm, njerëz të shkëlqyeshëm, shërbim të shkëlqyeshëm. Kam vozitur një Mini Cooper dhe po kërkoja një mekanik të mirë. Shkova në faqen e internetit të Mini Mania dhe, nën burime të dobishme, gjetën …Më tepër

4

These are honest solid mechanics. They are not cheap but know what they're doing

5

(Përkthyer nga Google) Absolutisht e dua Importet Plus. Ata kanë punuar në gabimin tonë më të vjetër disa herë tani dhe janë gjithmonë pararojë dhe të sinqertë. Ben shpjegoi atë që ne duhej të bëhej çdo herë, në mënyrë që të mos ketë …Më tepër