5

Fine people and great service

5

Always love taking my vehicle there. Fast and reliable service

5

(Përkthyer nga Google) Vend i bukur (Origjinali) Great place

5

Great customer service and exceptional mechanics. Recommend highly.

5

(Përkthyer nga Google) Unë kam qenë duke sjellë makinat e mia këtu për disa vjet tani. Kohët e fundit kam pasur disa vizita në shërbim të makinës së djalit tim. …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Ky vend është dyqani më i ndershëm dhe më i mirë mekanik që kam qenë ndonjëherë. Unë do t'i përdor vetëm nga këtu jashtë! Unë nuk mund të them mjaft se sa e madhe janë! Mos e humbni kohën ose paratë tuaja kudo, por me …Më tepër

5

The best of the best!!! Bossman has more knowledge than the next twenty shop owners in SC. Ben and Susan are fair and amazing, the staff is great, and they can tackle any job.

5

They were excellent to work with . They advocated on my behalf with the insurance company. Could not have been any better. Thank you!

5

(Përkthyer nga Google) AMAZING DYQANI! Njeriu Boss është ndoshta pronari më cool dhe më i detajuar i ndonjë dyqani të importit në SC! Stafi është argëtues, tepër i trajnuar dhe ata do ta kthejnë punën tuaj në asnjë kohë. Jason është një …Më tepër

5

My van now runs better than it has in years!!! I am extremely pleased!!!!!