4

Great customer service. ...I will be back!

5

Best of the best!! People who actually go above and beyond to help!!

5

(Përkthyer nga Google) Imports Plus është një burim i besueshëm dhe i ditur për mirëmbajtjen dhe riparimin e automobilave. Ata bëjnë një punë të shkëlqyeshme duke bashkëpunuar me mua në mirëmbajtjen e automjetit tim. E vlerësoj mirëdashjen …Më tepër

5

Fair, honest and prompt! Best auto repair shop I have ever used.

5

(Përkthyer nga Google) Unë kam qenë një klient për 20 vjet. Kam besim të plotë në aftësitë mekanike, profesionalizmin dhe, ndoshta më e rëndësishmja, integritetin e Ben Kirby dhe stafit të tij. Ata e dinë se si të rregullojnë makinën tuaj …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Ky është vendi më i mirë absolut për të marrë makinën tuaj për punën që nevojitet. Ata janë të sinqertë dhe ju mund t’i besoni punës së tyre …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) I sinqerte Kohët e fundit pata një botim që do të kushtonte 1500 dollarë. Ata më thirrën dhe më shpjeguan problemin dhe më dhanë dy mundësi. Njëri tha më lart, tjetri ishte më i thjeshtë. Ndreqja e "oborrit të pasmë" …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Ndërsa familja ime dhe unë po ktheheshim nga Garden City dhe po shkonim në Tenesi (Shtëpi), ne u shkatërruam në ndërshtetërore 76 afër daljes 97. Unë na tërhoqëm për në Import Plus dhe ata ishin të mbushur plot. Tani …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Unë kam një Mercedes ‘87 dhe është shumë e vështirë të gjesh dyqane që do të punojnë në makinën time. Unë e kam çuar atë në vende të tjera përreth Kolumbisë, por importet plus gjithmonë më kanë dhënë shërbimin më të …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Ben & Susan janë më të mirët! I ndershëm dhe i drejtpërdrejtë. Rekomandoni shumë Import Plus !! …Më tepër