5

(Përkthyer nga Google) Isha duke tërhequr pajisjet në I26 kur një pjesë u fut në rimorkio time. Unë isha 150 milje nga kushdo që e njihja dhe thjesht më ndodhi të zbrisja në daljen afër Imports Plus. Unë nuk isha duke vozitur një import, …Më tepër

5

Quality work a little bit pricey but you're not going to have a problem with the quality!

5

This guy really knows vw .

5

(Përkthyer nga Google) Unë kam marrë makinat e mia në Ben dhe Susan Kirby për më shumë se 25 vjet. Unë gjithmonë kam në pronësi një Honda dhe më mirë do të importoja plus punë në makinat e mia në vend të tregtarit. Kam besim tek ata për të …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Punë e mrekullueshme. Makinë e kontrolluar dhe zëvendësuar 4 goma. …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Të ndershëm dhe të drejtë për pikë. Rekomandoni shumë këta njerëz. …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Sapo u kthyen dje në vitin 2000, Marrëveshja Honda 2000. Kishte shumë gjëra që po shkonin me të. Qëllimi ishte për ta rikthyer përsëri në rrugë, por ata e tejkaluan atë! Shkon dhe drejton më mirë sesa kur e bleva 4 …Më tepër

4

(Përkthyer nga Google) çmime të mira (Origjinali) good prices

5

(Përkthyer nga Google) Lokal. Friendly. Fast. Kostoja më e ulët 😊 (Origjinali) …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) I sinqertë dhe besim i denjë (Origjinali) Honest and trust worthy