5

(Përkthyer nga Google) Keni marrë makinat e mia në Import Plus për një numër të mirë vitesh dhe gjithmonë kanë qenë më shumë se të kënaqur me kujdesin që ata marrin me automjetet e mia. Keni qenë gjithmonë të kënaqur me çdo punë dhe punë që …Më tepër

5

Your Review Our family have relied on Imports Plus for more than 20 years to service and repair all family vehicles (Infiniti sedan; Toyota SUV's, sedan, and an ancient …Më tepër

5

I have taken my cars to imports plus for over 20 years. Recently, my daughter had engine problems on our suv with 235K miles. It was towed in on the Monday after Easter. It was a fixable issue and ready that afternoon. Couldn't ask for a better and more knowledgeable group of folks!

5

(Përkthyer nga Google) Shërbim i shkëlqyeshëm për klientët. Unë kam një 2007 që shkon si i ri. Unë i përdor ato për të gjithë punën në makinën time - ndërrimet e vajit, kontrolloni dritën e motorit, riparimin e rripave dhe porositjen e …Më tepër

5

We have been doing business with imports plus since our first Volvo in 1992. Ben, Susan, David, and all of the folks give first class service and take pride in their work. If you want honesty, expert service and advice, this is the place for you. I wouldn't take my cars anywhere else.

5

Ben and Susan Kirby are the best. Having a mechanic you trust is invaluable. I highly recommend Imports Plus.

5

(Përkthyer nga Google) Importet Plus ka qenë e mrekullueshme përmes nevojave të menaxhimit dhe riparimit të dy makinave deri më tani. Stafi është gjithmonë i përgjegjshëm dhe i qetë - gjë që ndonjëherë është e nevojshme - dhe kanë bërë punë …Më tepër

5

Susan and her husband Ben are great to work with,Extremely honest they take pride in their business family and friends. I would highly recommend them. They have worked very hard at maintaining the highest quality of service.

5

We have used Imports Plus for years to service our vehicles. They have always been extremely honest and upfront about the repairs needed and the prices involved. I even took my BMW in one time saying that I heard a funny noise. They looked at it and didn't find anything wrong and did not charge me one dime.

5

I have been using Import Auto for several years. They evaluate the problem and give you options, I own a Benz and Volvo. Very few shops are fair and honest. Ben and Susan are the exception. Jack Whitten Irmo SC